PraktijkKortooms
Therapie in Nijmegen e.o.

PraktijkKortooms

Therapie in Nijmegen e.o.

Zelfvertrouwen vergroten.
Meer eigenwaarde en meer zelfvertrouwen door therapie.

Therapie helpt je om op een adequate manier om te gaan met onzekerheid en je zelfvertrouwen op te bouwen. Je krijgt zicht op de onderliggende oorzaken van je onzekerheid en het verschaft je vrijheid om op andere manieren te reageren op momenten dat je onzekerheid ervaart. Onzekerheid kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals eerdere negatieve ervaringen, persoonlijke overtuigingen en externe omstandigheden.

Als therapeut bied ik een veilige en ondersteunende omgeving aan waarin je je emoties en gedachten kunt verkennen zonder veroordeeld te worden. Dit kan vooral nuttig zijn als jouw onzekerheid leidt tot angst, depressie of andere emotionele problemen.

Het kan best een grote stap zijn om een therapeut te bezoeken, maar het is meestal ook de eerste belangrijke stap in het opbouwen van zelfvertrouwen en het managen van je onzekerheid. Therapie biedt een persoonlijke en op maat gemaakte benadering om onzekerheid aan te pakken en kan je helpen om een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Je zelfvertrouwen opbouwen? Plan direct een gratis online adviesgesprek in.

Ontvang vrijblijvend advies en maak kennis met Jeroen

Therapie Nijmegen

Jeroen is iemand die altijd rustig is, goed kan luisteren, je laat nadenken en daardoor zelf tot nieuwe inzichten laat komen, maar soms ook precies de vinger op de zere plek weet te leggen.

Werken aan onzekerheid

De vorm van therapie waarin ik ben gespecialiseerd heet 'procesgerichte' ACT therapie. ACT staat voor Acceptance and Commitment therapy. Dit is een veel gebruikte vorm van gedragstherapie met een stevige wetenschappelijke basis. Ik help je om je onzekerheid te begrijpen en je te begeleiden bij het ontwikkelen van vaardigheden om hiermee om te gaan. Dit kan bijvoorbeeld het vergroten van je zelfbewustzijn en zelfcompassie inhouden, of het leren omgaan met moeilijke emoties op een gezondere manier.

Als je na het adviesgesprek besluit om te starten, dan volgt er een intake waarin we samen een behandelplan opstellen. Daarin staat waar we aan gaan werken, wat het doel is en hoe we dat gaan bereiken. We maken ook een inschatting van het aantal benodigde gesprekken.

Zelfvertrouwen verbeteren

PraktijkKortooms

Tel: 0646971524
Nijmegen
Berg en Dalseweg 201
6522 BJ Nijmegen

Wil je graag werken aan je zelfvertrouwen? Meld je aan voor een gratis adviesgesprek.

Therapie.

Een waardevolle stap.

cookie

Deze website gebruik cookies.