PraktijkKortooms
Therapie in Nijmegen e.o.

PraktijkKortooms

Therapie in Nijmegen e.o.

Wat kost therapie?

Jouw werkgever wil ook graag dat het goed met je gaat.

Lees over wat je terugkrijgt van de verzekering en wat jouw werkgever kan betekenen.

Therapie.

Een waardevolle stap.

Nijmegen

Plan direct een gratis online adviesgesprek in.

Ontvang vrijblijvend advies en maak kennis met Jeroen.

Praktijk Kortooms is aangesloten bij de vakverenigingen NFG en RBCZ. Deze zien toe op de kwaliteit van de bij hen aangesloten therapeuten. Cliënten met een aanvullende verzekering krijgen een consult deels vergoed door de zorgverzekeraars.  

Wat jij terugkrijgt is afhankelijk van jouw verzekering. Je kunt dit nagaan in het onderstaande document. Informeer altijd ook bij je eigen verzekering of de gegevens in de download juist zijn. Overzicht vergoedingen

Bij mij is het niet mogelijk om de gesprekken vergoed te krijgen via de Basisverzekering. Daar staat tegenover dat je dus ook niet € 385,- eigen risico hoeft te betalen. Mits je aanvullend verzekerd bent, kun je voor dit bedrag ongeveer acht gesprekken voeren bij Praktijk Kortooms. Dat is voor de meeste mensen voldoende.  

Jouw werkgever vindt het belangrijk dat je gezond bent en blijft.  Mentale klachten kunnen o.a. ontstaan als gevolg van te hoge werkdruk of werkstress. Voor een werkgever is het belangrijk om ziekteverzuim te voorkomen of dat je zo snel mogelijk kunt terugkeren. Ook bij niet werk-gerelateerde hulpvragen is een werkgever vaak bereid om kosten van begeleiding te vergoeden als dit bijdraagt aan jouw duurzame inzetbaarheid. Voor werknemers is er meestal een budget beschikbaar wat je mag besteden aan een opleiding, mentale welzijn of persoonlijke ontwikkeling. Wil je graag meer weten voordat je met je leidinggevende gaat praten? Plan een kennismakingsgesprek in om je beter te oriënteren op de mogelijkheden. 

Helaas vergoeden de meeste verzekeraars relatietherapie niet. Alleen CZ vergoedt een deel van de kosten. 

Individuele therapie

In het eerste gesprek maken we een inschatting van het aantal gesprekken. Gemiddeld hebben mensen behoefte aan vier tot acht gesprekken. Het kan zijn dat gaandeweg blijkt dat jij het fijn vindt om nog wat meer gesprekken te voeren, maar het komt ook voor dat je al sneller klaar bent. 

Relatietherapie

Gemiddeld zijn er 8 gezamenlijke sessies nodig en per partner één individueel gesprek.  

Op dit moment is het alleen mogelijk om afspraken in te plannen op dinsdagavonden, woensdagmiddagen en de hele vrijdag.

Meestal kan er binnen enkele weken een eerste afspraak gemaakt worden. 

Nee dit is niet nodig. Je kunt bij mij terecht zonder verwijzing. 

De gesprekken vinden plaats op de Berg en Dalseweg 201. Online is ook mogelijk. 

Natuurlijk kan dat. Een goede klik is belangrijk. Plan zelf je gratis adviesgesprek in via het menu.  In het gesprek ontvang je een advies dat aansluit op jouw of jullie situatie en je kunt even ervaren of je er een goed gevoel bij hebt.

Ja dat kan. therapie kun je ook goed online doen.

cookie

Deze website gebruik cookies.