PraktijkKortooms
Therapie in Nijmegen e.o.

PraktijkKortooms

Therapie in Nijmegen e.o.

Had ik een paniekaanval? Herken paniekaanval symptomen.

Een paniekaanval is een plotselinge en intense episode van angst en onrust die kan optreden zonder duidelijke aanleiding. Hier zijn enkele symptomen die vaak geassocieerd worden met een paniekaanval:

Het is belangrijk om te weten dat paniekaanvallen een tijdelijk fenomeen zijn. Als je last hebt van paniekaanvallen, is het raadzaam om professionele hulp te zoeken om de onderliggende oorzaken van de paniekaanvallen te onderzoeken en te leren hoe je ermee om kunt gaan.

Hulp bij paniekaanvallen? Plan direct een gratis online adviesgesprek in.

Ontvang vrijblijvend advies en maak kennis met Jeroen

Therapie Nijmegen

Jeroen is iemand die altijd rustig is, goed kan luisteren, je laat nadenken en daardoor zelf tot nieuwe inzichten laat komen, maar soms ook precies de vinger op de zere plek weet te leggen.

Behandeling van paniekaanvallen.

De vorm van therapie waarin ik ben gespecialiseerd heet 'procesgerichte' ACT therapie. ACT staat voor Acceptance and Commitment therapy. Dit is een veel gebruikte vorm van gedragstherapie met een stevige wetenschappelijke basis. ACT is een effectieve therapie voor mensen met paniekaanvallen, omdat de onderliggende oorzaken wordt aangepakt.

Als je na het adviesgesprek besluit om te starten, dan volgt er een intake waarin we samen een behandelplan opstellen. Daarin staat waar we aan gaan werken, wat het doel is en hoe we dat gaan bereiken. We maken ook een inschatting van het aantal benodigde gesprekken.

Behandeling paniekklachten

PraktijkKortooms

Tel: 0646971524
Nijmegen
Berg en Dalseweg 201
6522 BJ Nijmegen

Wil je graag hulp bij paniekaanvallen? Meld je aan voor een gratis adviesgesprek.

Therapie.

Een waardevolle stap.

cookie

Deze website gebruik cookies.