PraktijkKortooms
Therapie in Nijmegen e.o.

PraktijkKortooms

Therapie in Nijmegen e.o.

Over Jeroen

Mijn naam is Jeroen Kortooms en ik werk met heel veel plezier en betrokkenheid in de zorgsector. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met groepstherapie in de specialistische GGZ, met individuele therapie en met groepstrainingen. Ik ben geregistreerd Psychosociaal Therapeut bij de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg (NFG). Tegelijkertijd ben ik ook ingenieur en heb ik ruime ervaring in het bedrijfsleven en bij overheden. Deze combinatie maakt dat ik mensen met hele diverse achtergronden kan bereiken.

Mensen zeggen over mij dat ik doortastend ben, rustig overkom en snel vertrouwd ben. Ik vind gelijkwaardigheid erg belangrijk en ik ben oprecht betrokken bij de persoon die ik voor mij heb.
Jeroen Kortooms

Jeroen Kortooms

In mijn vrije tijd kan je me soms vinden in Zeeland. Daar ga ik met veel plezier windsurfen. Ik woon samen met mijn vriendin in Nijmegen.

Bij Praktijk Kortooms komen mensen die op dit moment niet terecht kunnen bij een psycholoog of relatietherapeut in de omgeving van Nijmegen of nog niet de juiste hulp gevonden hebben.  Wanneer je hulp aanvaardt, dan ben je kwetsbaar en wil je in goede handen zijn. Die verantwoordelijk voel ik en daarom laat ik mij jaarlijks bijscholen en onderhoud ik nauw contact met collega psychologen en therapeuten. Dat dit resultaat geeft zie ik terug bij mijn cliĆ«nten, die na afloop erg positief zijn en beter in hun vel steken.

Op de eerste plaats ben ik gewoon mens en ken ik ook de moeilijke kanten van het leven. Ik heb lang last gehad van onzekerheid en ik was erg hard en onaardig voor mezelf. Daarom ging ik meer gamen en blowen dan goed voor me was. Hier heb ik veel van geleerd. Inmiddels ben ik er gelukkig ook goed in geworden om mezelf en anderen te helpen om positieve en duurzame veranderingen aan te brengen in het leven. Ik ben sensitief en kan mij goed inleven in wat de ander doormaakt. Tegelijkertijd sta ik met beide voeten stevig op de grond.

Soms brengt het leven momenten waarop het niet leuk is. Dat zal altijd zo blijven. Ook voor mij. Ach, misschien moet ik mijn eigen lastige gedachten gewoon maar niet al te serieus nemen....

cookie

Deze website gebruik cookies.