Online Relatietraining

Ontmoet elkaar opnieuw.

Weet je het nog? Hoe het was toen jullie elkaar nog maar net leerden kenden? Spannend, ongemakkelijk, aangename kriebels in je buik... Hoe zou het zijn om dat opnieuw met je partner te ervaren?

Jullie kunnen het meestal wel goed vinden met elkaar. Het voelt allemaal heel vertrouwd. Waar zijn die speciale momenten waarop je je echt verbonden voelt met elkaar?

online relatietraining

Ontdek in een unieke 8-weekse online relatietraining hoe je weer die spark voor elkaar kunt gaan voelen.  

Online Relatietherapie brengt je dichter bij elkaar

Relatieproblemen sluipen er langzaam in. In het begin gaat alles vanzelf. Het is leuk, je bent verliefd! Jouw partner is uniek en doet dingen anders dan jij. Dat is interessant en aantrekkelijk. Je bent tolerant voor de kleine dingen van je partner die je misschien wat minder vindt. Na verloop van tijd kunnen deze kleine ongemakken tot onbegrip leiden of zelfs tot hevige irritaties.  Onder de invloed van stress door kinderen, een drukke baan of andere factoren is het nog moeilijk te zien waarom je samen bent. Je kunt je alleen gaan voelen in je relatie, deze als een sleur of juist als veel te turbulent ervaren.  Misschien weet je dat je nog van je partner houdt, maar zijn er weinig of geen momenten meer waarop je dat samen beleeft. 

Misschien betrap je jezelf wel eens op de gedachte: “als we echt goed bij elkaar zouden passen, dan hadden we deze problemen niet”. Het goede nieuws is: deze gedachte klopt niet. Je relatie goedhouden is namelijk niet iets wat vanzelf gaat. Het is een vaardigheid die je gewoon kunt leren!

Wij helpen jullie graag bij het verbeteren van jullie relatie

Online relatietherapie

Als therapeut en trainer heb ik gewerkt met mensen die geraakt zijn door kanker. Dankbaar ben ik dat ik mocht werken voor Stichting Les Vaux, het Adamas inloophuis in Nieuw-Vennep, het inloophuis de Kraanvogel in Amsterdam Oost, het inloophuis Scarabee in Leiden en Hospice Bardo in Hoofddorp. Sinds 2012 werk ik als relatietherapeut en ACT therapeut voor o.a. mensen met werkgerelateerde stressklachten en relatieproblemen.

Mijn naam is Jeroen Kortooms en ik werk met veel plezier en betrokkenheid in de zorgsector, waar ik dagelijks mensen begeleid. Door de jaren heen heb ik gewerkt als groepstherapeut in de specialistische GGZ. Als ACT therapeut werk ik individueel met mensen en ik bied relatietherapie aan voor stellen waarvan de relatie is vastgelopen en waar het niet goed meer lukt om dit te veranderen.

Alvast beginnen? Schijf je gratis in en Ontvang elke week een tip om je relatie direct te verbeteren. ontdek of je weer die spark voor elkaar kunt gaan voelen.

Samen ben je sterker. Dat geldt ook als je je relatie wilt verbeteren. Wij bieden daarom op een unieke manier relatietherapie aan: laagdrempelig en online werken aan je relatie. Samen met andere stellen. Je zult merken dat de dingen waar jullie tegenaan lopen, niet uniek zijn. Je helpt en leert van andere stellen die ook graag willen werken aan een betere relatie .

Wij begeleiden de online relatietraining en zetten onze kennis en kunde in om echte veranderingen op gang te brengen. Wij zorgen voor een ontspannen setting en spreken met elkaar af wat daarvoor nodig is. Tijdens de sessies is er ook ruimte voor humor en plezier. Werken aan je relatie kan gewoon leuk en luchtig zijn!

Meld je aan voor 1 september en ontvang  €75 korting

relatieproblemen

wat brengt de Online relatietraining?

Als jullie de relatietraining online hebben gevolgd, zal je meer begrip hebben voor elkaars pijnpunten. Jullie hebben in beeld wat ongezonde patronen zijn en hoe je deze kunt onderbreken. Je weet welke behoeften je partner heeft en hoe je elkaar hierin kan steunen. Je bent beter in staat om voor jezelf te zorgen als de emoties oplopen. Als er zich problemen voordoen, dan kun je hierover effectief en verbindend communiceren. Je weet wat voor partner je wilt zijn en wat je bindt aan elkaar. 

Het bespreken van gevoelige onderwerpen is soms uitdagend en je leert elkaar opnieuw kennen. Door samen te werken aan je relatie kom je dichter tot elkaar. 

Wanneer wel deelnemen?

Wanneer niet deelnemen?

Wanneer kun je beter relatietherapie met z’n tweeën te doen?

Praktische informatie

Wat en waar

Kosten & korting

Klaar om elkaar opnieuw te ontmoeten? Meld je vrijblijvend aan en maak eerst kennis met Sylvia en Jeroen.

Aangesloten bij:

Al onze zorgprofessionals voldoen aan de kwaliteitseisen zoals deze door ons worden gesteld. Zij zijn minimaal HBO-geschoold en zijn verplicht jaarlijks deel te nemen aan bij- en nascholing.