PraktijkKortooms
Therapie in Nijmegen e.o.

PraktijkKortooms

Therapie in Nijmegen e.o.

Hoe herken je de symptomen van een burnout?

Burn-out is een verzamelnaam voor mentale en fysieke klachten die ontstaat als gevolg van langdurige blootstelling aan stress op je werk, privé of een combinatie van beiden. Het wordt gekenmerkt door emotionele uitputting, verminderde prestaties en een verminderd gevoel van persoonlijke bekwaamheid. Dit zijn enkele symptomen van burn-out:

Het is belangrijk om burn-out tijdig te herkennen en te behandelen. Als je denkt dat je symptomen van burn-out vertoont, is het belangrijk om professionele hulp te zoeken en manieren te vinden om op een ander manier om te gaan met situaties die stress opleveren.

Heb ik een burnout? Plan direct een gratis online adviesgesprek in.

Ontvang vrijblijvend advies en maak kennis met Jeroen

Therapie Nijmegen

Jeroen is iemand die altijd rustig is, goed kan luisteren, je laat nadenken en daardoor zelf tot nieuwe inzichten laat komen, maar soms ook precies de vinger op de zere plek weet te leggen.

Behandeling van een burn-out

De vorm van therapie waarin ik ben gespecialiseerd heet 'procesgerichte' ACT therapie. ACT staat voor Acceptance and Commitment therapy. Dit is een veel gebruikte vorm van gedragstherapie met een stevige wetenschappelijke basis. ACT is een effectieve therapie voor mensen met burn-out, omdat het helpt om de oorzaken van de stress aan te pakken en nieuwe manieren te vinden om met stress om te gaan.

Als je na het adviesgesprek besluit om te starten, dan volgt er een intake waarin we samen een behandelplan opstellen. Daarin staat waar we aan gaan werken, wat het doel is en hoe we dat gaan bereiken. We maken ook een inschatting van het aantal benodigde gesprekken.

Behandeling burnout klachten

PraktijkKortooms

Tel: 0646971524
Nijmegen
Berg en Dalseweg 201
6522 BJ Nijmegen

Wil je graag herstellen van een Burn-out? Meld je aan voor een gratis adviesgesprek.

Therapie.

Een waardevolle stap.

cookie

Deze website gebruik cookies.